De ketchup van De Ketchupfabriek wordt op authentieke wijze handgemaakt in Graauw (Zeeland). We gebruiken waar dat kan zoveel mogelijk ingrediënten die lokaal (in eigen streek c.q. Zeeland) of regionaal (heel Nederland) op duurzame of biologische wijze worden geteeld.

De unieke smaak wordt verkregen door het gebruik van verse ingrediënten (hele, heerlijke smaakvolle trostomaten) in combinatie met een uitgekiende mix van kruiden en specerijen. De ketchup wordt met zorg, toewijding en veel plezier gemaakt. Speciaal voor jou.
En dat proef je!

Natuurlijk bevat de ketchup geen kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen en verdikkingsmiddelen. Na opening is de ketchup beperkt houdbaar in de koelkast. 

Een fles bevat 200 ml authentieke ketchup. De ketchup is gemaakt van: tomaat*, rode paprika*, rode ui, rode peper*, selderij, gember*, knoflook, zeezout, suiker*, azijn*, mosterdzaad*, peperkorrels*, kruidnagel*, dragon*, laurier.
*van biologische/duurzame oorsprong.