de ketchup sessies

In de kantine van de fabriek geven we regelmatig lokaal, regionaal talent een podium. Met maximaal 30 bezoekers belooft iedere sessie een uniek, intiem evenement te worden. Elke Ketchup Sessie is gratis toegankelijk.

cabaret in de kantine van de fabriek 

Hoe gaaf! Op 31 maart speelt Martijn Broekaart tijdens de tweede Ketchup Sessie in de kantine van de fabriek. En we hebben een primeur: de geboren en getogen Graauwenaar Martijn is tijdens de Ketchup Sessie voor het eerst solo en zonder begeleiding van een muzikant te zien en te horen! 

Martijn stond op de planken in de spektakelmuscical 14 - 18 van Studio 100. Hij is te zien als Klungelpiet in "De Club van Sinterklaas". Hij stond al met drie soloprogramma's in de Zeeuwse theaters. En in 2020 trekt Martijn met zijn vierde soloprogramma "Tierlantijn" opnieuw langs de schouwburgen. 

Maar je hoeft niet tot 2020 te wachten om Martijn te zien, want op 31 maart staat hij bij ons op de vloer. De toegang is gratis. De deuren gaan om 15.30 uur open. In de kantine is er plaats voor 30 toeschouwers. Daarmee belooft ook deze Ketchup Sessie een uniek, intiem evenement te worden. 

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden  Deze Ketchup Sessie is “uitverkocht”  

archief

Bekijk hier foto's van eerdere Ketchup Sessies.

Blijf op de hoogte

 

 

De Ketchupfabriek en jouw privacy.