de ketchup sessies

In de kantine van de fabriek geven we regelmatig lokaal, regionaal talent een podium. Met maximaal 30 bezoekers belooft iedere sessie een uniek, intiem evenement te worden. Elke Ketchup Sessie is gratis toegankelijk. Op 23 juni komt Juanita de Potter de tweede Ketchup Sessie spelen.

Verhalend en vol passie brengt de 21-jarige Juanita de Potter haar eigen geschreven songs ten gehore. De singer-songwriter is altijd open in haar liedjes waarin ze persoonlijke ervaringen en verhalen tot kwetsbare nummers omtovert. Waar sommige liedjes een gevoelige snaar raken, zijn andere liedjes energiek en powerful.

Juanita is niet alleen divers op het gebied van muziekstijlen, wat uiteenloopt van pop, country tot zelfs wat meer rockachtige nummers, maar ook op het gebied van taal. Ze heeft naast de liefde voor de Engelse taal, ook de Nederlandse taal naar haar hand weten te zetten.

Het podium is voor Juanita als thuiskomen, het contact met het publiek vindt zij het allerbelangrijkste. Kom je zondag 23 juni ook genieten? De toegang is gratis. Meld je snel aan, er zijn maar 30 plekken beschikbaar.

Ja, ik kom graag naar De Ketchup Sessie met Juanita de Potter.

Blijf op de hoogte

 

 

De Ketchupfabriek en jouw privacy.