de ketchup sessies

In de kantine van de fabriek geven we regelmatig lokaal, regionaal talent een podium. Met maximaal 30 bezoekers belooft iedere sessie een uniek, intiem evenement te worden. Elke Ketchup Sessie is gratis toegankelijk. Op 8 december komt Company of Sinners een Ketchup Sessie spelen.

Na omzwervingen door België, Brabant en Zeeland komen deze twee kompanen met hun Roots- en Murdersongs uit de duistere geschiedenis van country, folk en blues naar Graauw. En als we geluk hebben nemen ze hun derde bandlid ook mee. Company of Sinners speelt liedjes over moord en doodslag, of wat er vlak voor en na komt volgens Koen Raas, een van de kompanen. 

Tijdens de Ketchup Sessie nemen ze je mee in de prachtige doorleefde verhalen voor de gevoelige nekharen. Op originele wijze gebracht in oorspronkelijke akoestische vorm of met een eigen draai. Afgewisseld met eigen liedjes volgens oude traditie. De kompanen brengen dit alles op gitaar, ukulele, mondharmonica, banjo en wasbord.

Kom je zondag 8 november ook genieten? De toegang is gratis. De poorten van de fabriek gaan om 15.30 uur open, Company of Sinners spelen om 16.00 uur hun eerste nummer. Meld je snel aan, er zijn maar 30 plekken beschikbaar. 

MELD JE HIER AAN VOOR DE KETCHUPSESSIE.

 

archief

Bekijk hier foto's van De Ketchup Sessies.

 

Contact

Je kunt ons bereiken via de post: Oude Kaai 16, 4569 AB Graauw. 
Via de telefoon: 0114 635 157 of 06 1341 5722. 
Maar je kunt ook een mailtje sturen naar postbus@deketchupfabriek.nl
En natuurlijk hebben we ook vestigingen op  TwitterFacebook en Instagram.

Blijf op de hoogte

 

 

De Ketchupfabriek en jouw privacy.