De Ketchup Sessies

In december 2018 zijn we gestart met De Ketchup Sessies. Kleinschalige optredens van lokaal en regionaal talent. Met maximaal 30 bezoekers is iedere sessie een uniek, intiem evenement. Na een paar stille jaren (je weet wel waarom) pakten we in 2023 weer de draad op.  

De Ketchup Sessies zijn gratis toegankelijk omdat we vinden dat iedereen op laagdrempelige wijze van kunst en cultuur moet kunnen genieten.  

De Ketchup Sessies: Crow Jane + friends

zaterdag 23 maart 2024 | 16.00 tot 18.00 uur

Mr. Crow en Jane Doe zijn geen vreemden van elkaar. Al jaren delen ze samen het podium en de liefde voor de blues. Het kan dan ook geen verrassing zijn dat ze besloten een nieuwe smeltkroes te vormen van de muziek die hen dicht bij het hart ligt.

Met als basisingrediënt de blues, maken ze crossovers naar Americana, Traditionals, Jazz/Bossa Nova, Southern rock en Soul. Crow Jane is niet in een genre te vangen. Met zíjn gitaar en háár stem is dit duo al compleet maar  de vele medereizigers die Crow Jane vergezellen, krijgt hun reis over het zinderende asfalt en de stoffige landweggetjes van de muziek steeds weer een nieuwe dimensie. Zaterdag 23 maart neemt Crow Jane twee gastmuzikanten mee. Dat belooft een mooie sessie te worden.

Met maximaal 30 bezoekers is iedere sessie een uniek, intiem evenement. Dus meld je snel aan als je erbij wilt zijn.

 

De Ketchup Sessies: Crow Jane

Agenda

23 maart: Crow Jane

20 april: Peetman One-Man-Bluesband

18 mei: Phemian

Archief

Bekijk de foto's van De Ketcfhup Sessies hier: www.deketchupfabriek.nl/de-ketchup-sessies/foto.