De Ketchup Sessies

In december 2018 zijn we gestart met De Ketchup Sessies. Kleinschalige optredens van lokaal en regionaal talent. Met maximaal 30 bezoekers is iedere sessie een uniek, intiem evenement. Na een paar stille jaren (je weet wel waarom) pakken we in 2023 weer de draad op.

Wineman
Zaterdag 15 april | 16.00 - 18.00 uur

Wineman is een samenwerking van Boudewijn de Buck en Herman Rakers. Zij kennen elkaar al sinds de middelbare school en maken en schrijven sinds eind jaren '80 samen muziek. In 2020, tijdens de eerste lockdown, hebben Herman en Boudewijn het schrijven van eigen nummers weer opgepakt en inmiddels hebben de twee zowel Engelstalig als Nederlandstalig een behoorlijk repertoire. 

Sinds de coronajaren heeft Wineman al een paar keer opgetreden waaronder in café Le Penseur in Middelburg.Verwacht eigen Nederlands- en Engelstalig werk en een paar covers. 

Voor liefhebbers van sferische en melancholische droompop.

Er is plek voor maximaal 30 personen, dus meld je snel aan om verzekerd te zijn van een plek. Aanmelden doe je via deze link.

 

Wineman · Feeling Bad Feeling Sad

Broeder Dieleman
Zaterdag 25 maart | 16.00 - 18.00 uur

In 2020 bracht hij het album "De liefde is de eerste wet" uit en trok hij langs zalen als Paradiso, Rotown, Tivoli/Vredenburg, Mezz en 't Beest en trad hij op met Bonnie "Prince" Billy. En hoe bijzonder is dat... zaterdag 25 maart komt Broeder Dieleman in onze kantine in Graauw een Ketchup Sessie spelen.

De Zeeuws-Vlaamse zanger en verhalenverteller neemt je mee in zijn mystieke wereld. Een wereld die is geworteld in het Zeeuwse land. Zijn liedjes gaan over historische figuren, de taal en het landschap. Zo is de titel van zijn meest recente album "De liefde is de eerste wet" een spreuk die de Zeeuwse rondtrekkende kunstenaar Jan de Prentenknipper in de 19e eeuw vaak in zijn prenten gebruikte. 

Verwacht een optreden vol in dialect gezongen folkliedjes die langzaam maar zeker onder je huid kruipen. 

Alle plaatsen voor de sessie van Broeder Dieleman zijn gereserveerd, het is niet meer mogelijk om je aan te melden  

Archief

Bekijk hier foto's van De Ketchup Sessies.