In december 2018 zijn we gestart met De Ketchup Sessies. Kleinschalige optredens. Met maximaal 30 bezoekers is iedere sessie een uniek, intiem evenement. 

23 maart 2024

Dit was een bijzondere Ketchup Sessie. Crow Jane die voor het eerst buiten het oefenhok puur akoestisch, zonder versterking optraden. Het was een muzikale belevenis!

23 december 2023

In de jaren dat Wineman bestaat hebben Herman en Boudewijn al 90 liedjes geschreven en zaterdag 23 december  speelden ze daar een prachtige dwarsdoorsnede van. Plus een geweldige cover van Oude Maasweg. Het was weer een memorabele Ketchup Sessie.

11 november 2023

Ze stonden voor de derde keer in de kantine van de fabriek. Ze kwamen hun nieuwe LP voorstellen. Ze speelden roots- en murdersongs, ze speelden zelfs zeemansliederen en een prachtige ballad. Je begrijpt het al, het was weer een geweldig optreden.

4 november 2023

Een middag over de verhalen van Ernest Hemingway die door P.J.M. Bond naar muziek zijn vertaald. Dan weer verstild, dan weer uitbundig, dan weer ingetogen maar altijd prachtig. Een sessie om in te lijsten.

9 september 2023

Walrus solo. Geert Noppe voorman van Walrus, toetsenist van Jevgueni en sessiemuzikant bij Hooverphonic speelde voor het eerst de nummers van Walrus solo op ons zomerse terras. Een sessie om te onthouden.

15 april 2023

Twee mannen met een rijke muzikale geschiedenis. Een Ketchup Sessie op het zonnige terras boordevol eigen Nederlands- en Engelstalig werk. Foto's: Gudy Nijsse.

25 maart 2023

De man met de banjo. Verhalenverteller. Verhalende liedjes. Het was een memorabele Ketchup Sessie van Broeder Dieleman.

14 januari 2023

Na drie jaar stilte kon het weer. Op 14 januari speelde Peetman een prachtge sessie vol verhalende blues- en country. Foto's: Martijn Fincke.

8 december 2019

De vierde Ketchup Sessie stond in het teken van moord en doodslag en alles wat daarvoor en daarna komt. Company of Sinners speelde een prachtige set met roots- en murdersongs. Foto's: Patrick Keizer.

3 november 2019

Wat was het een mooie middag met Peetman. Boordevol verhalen en prachtige muziek. Foto's: Patrick Keizer & Mariëtte de Mul

23 juni 2019 

Op een stralende zondag speelde Juanita de Potter op ons terras een prachtige sessie. Bijna twee uur lang vertelde ze over haar nummers en speelde Juanita alleen eigen werk. Fotografie: Edwin van 't Westeinde.

16 december 2018

Voor de eerste sessie hebben we Femke Bun gevraagd. De Hulsterse singer/songwriter is winnaar van Steenworp Zeeuws-Vlaanderen en Kunstbende Zeeland. Femke heeft onder andere op Vestrock in Hulst en Van die dingen die gebeuren in Terneuzen gespeeld. Op 16 december gaf ze een sprankelende sessie in de kantine van de fabriek.

Foto's: Capto Imago en IvH.