In de kantine van de fabriek gaan we regelmatig lokaal, regionaal talent een podium geven. Met maximaal 30 bezoekers belooft iedere sessie een uniek, intiem evenement te worden.

14 januari 2023

Na drie jaar stilte kon het weer. Op 14 januari speelde Peetman een prachtge sessie vol verhalende blues- en country. Foto's: Martijn Fincke.

8 december 2019

De vierde Ketchup Sessie stond in het teken van moord en doodslag en alles wat daarvoor en daarna komt. Company of Sinners speelde een prachtige set met roots- en murdersongs. Foto's: Patrick Keizer.

3 november 2019

Wat was het een mooie middag met Peetman. Boordevol verhalen en prachtige muziek. Foto's: Patrick Keizer & Mariëtte de Mul

23 juni 2019 

Op een stralende zondag speelde Juanita de Potter op ons terras een prachtige sessie. Bijna twee uur lang vertelde ze over haar nummers en speelde Juanita alleen eigen werk. Fotografie: Edwin van 't Westeinde.

16 december 2018

Voor de eerste sessie hebben we Femke Bun gevraagd. De Hulsterse singer/songwriter is winnaar van Steenworp Zeeuws-Vlaanderen en Kunstbende Zeeland. Femke heeft onder andere op Vestrock in Hulst en Van die dingen die gebeuren in Terneuzen gespeeld. Op 16 december gaf ze een sprankelende sessie in de kantine van de fabriek.

Foto's: Capto Imago en IvH.