Fles ketchup zoekt nieuwe avonturen

Sinds de start van de fabriek in augustus 2013 is onze ketchup al op veel toffe plekken geweest. Onze ketchup is altijd op zoek naar nieuwe avonturen. In een winkel, in een restaurant, misschien wel bij jou.

We maken onze ketchup met de hand in het Zeeuwse Graauw. Onze basisingrediënten, tomaten, rode ui, rode paprika en selder, worden lokaal geteeld. 

Om voedselverspilling tegen te gaan gebruiken we tweede keus tomaten en paprika’s. Tomaten en paprika’s die niet goed genoeg zijn voor de supermarkt, maar prima voor in de ketchup. We gebruiken geen kunstmatige toevoegingen. We gebruiken ook geen verdikkingsmiddelen, we koken de ketchup in. 

Laat jij de Ketchup Klassiek, Polderketchup en Mosterdketchup nieuwe avonturen beleven? Download onze folder of beter nog, stuur een mail of bel 06 13 41 57 22 of 0114 63 51 57 en vraag meer info.