Waar staat de ketchupfabriek?

De fabriek staat op de Oude Kaai 16 in het Zeeuws-Vlaamse Graauw.

Wie is de ketchupmaker?

Nog meer weten over de ketchupmaker?

Wil je nog meer weten over de fabriek? Luister dan de uitzendingen van Omroep Zeeland terug. Op 16 mei 2017 bracht verslaggever Mark Rijk een bezoek aan de fabriek en vroeg de ketchupmaker en de stagiar van de ketchupmaker het hemd van het lijf. Beluister op Soundcloud de uitzendingen.

Vragen?

Heb je een vraag? Of wil je laten weten wat jij van de ketchup vindt? Stuur dan een mail naar postbus@deketchupfabriek.nl. We kijken naar je reactie uit!

Volg De Ketchupfabriek

We hebben vestigingen op TwitterFacebook en Instagram. Vind onze pagina leuk en blijf zo op de hoogte, plaats je recepten met ketchup of laat iedereen weten wat je van onze ketchup vindt. 

Bureaubladachtergronden

Speciaal voor de fans van De Ketchupfabriek hebben we twee verschillende bureaubladachtergronden in twee maten ontworpen. Download ze alletwee!

Ketchup Media

Sinds 1 januari 2014 is De Ketchupfabriek een handelsnaam van Ketchup Media. Dat maakt het voor bedrijven/instellingen nog aantrekkelijker om onze ketchup af te nemen.

Algemene voorwaarden

Ook wij ontkomen niet aan algemene voorwaarden. Onze kleine lettertjes kun je via deze link downloaden. En zoals je zult zien, zijn onze kleine lettertjes goed leesbaar.

Blijf op de hoogte

De Ketchupfabriek is afhankelijk van het aanbod van tomaten, kruiden en specerijen. Daarom wordt de ketchup op (on)regelmatige basis in kleine porties geproduceerd. Als je wilt weten wanneer er ketchup op voorraad is, laat dan je e-mailadres achter en je ontvangt in het vervolg de nieuwsbrief.

Stuur mij de nieuwsbrief

 

 

De Ketchupfabriek en jouw privacy.