Er zijn heel wat winkels waar je onze ketchup kunt kopen. Maar de kans dat jij niet in de buurt woont van een winkel die onze ketchup in het assortiment heeft, is natuurlijk vrij groot. Maar daar hebben we een oplossing voor. Lees maar even verder.

Je bent natuurlijk een liefhebber van ketchup, anders zou je niet op onze site terecht zijn gekomen en op zoek zijn naar een plek waar je lekkere, handgemaakte ketchup kunt vinden. En die plek heb je gevonden. Echt waar? Ja, echt waar. Je kunt hier onze ketchup kopen. Nou ja, hier. Je moet wel even op deze link klikken om naar De Ketchshop te gaan.

De Ketchshop? Ja, De Ketchshop. Dat is onze (web)winkel waar je alle soorten ketchup kunt kopen die we maken én de enige plaats waar je onze t-shirts, sweater en keukenschort kunt kopen. En... De Ketchshop is de enige (web)winkel die alleen maar handgemaakte ketchup in het assortiment heeft!

We hebben inmiddels al twee vestigingen van De Ketchshop, een webwinkel en de winkel op de Oude Kaai 16 in Graauw. 

Waarom zou ik online ketchup kopen?
In De Ketchshop staan geen rijen, je bent zo geholpen. Jij bestelt de ketchup van je keuze en wij zorgen dat je het snel in huis hebt. Simpel toch?