De ketchup van De Ketchupfabriek wordt op authentieke wijze handgemaakt in Graauw (Zeeland). We gebruiken waar dat kan zoveel mogelijk ingrediënten die lokaal (in eigen streek c.q. Zeeland) of regionaal (heel Nederland) op duurzame of biologische wijze worden geteeld.

De unieke smaak wordt verkregen door het gebruik van verse ingrediënten in combinatie met een uitgekiende mix van kruiden en specerijen. Om voedselverspilling tegen te gaan gebruiken we tweede keus tomaten en paprika's. Tomaten en paprika's die niet goed genoeg zijn voor de supermarkt, maar prima voor ons. De ketchup wordt met zorg, toewijding en veel plezier gemaakt. Speciaal voor jou.
En dat proef je!

Natuurlijk bevat de ketchup geen kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen en verdikkingsmiddelen. Na opening is de ketchup beperkt houdbaar in de koelkast. 

Een fles bevat 200 ml authentieke ketchup. De ketchup is gemaakt van: tomaat*, rode paprika*, rode ui, rode peper*, selderij, gember*, knoflook, zeezout, suiker*, azijn*, mosterdzaad*, peperkorrels*, kruidnagel*, dragon*, laurier.
*van biologische/duurzame oorsprong.