Foodfestival 'Van die dingen die gebeuren'

In 2016 hebben we voor de eerste keer, samen met Maarten en Sandra Dirkx, het foodfestival ‘Van Die Dingen Die Gebeuren’ in Terneuzen georganiseerd. Die eerste editie werd door de bezoekers zo goed gewaardeerd dat we in 2017 opnieuw ‘Van Die Dingen Die Gebeuren’ hebben neergezet.

In 2016 deden op de Binnenvaartweg 16 mobiele keukens mee, in 2017 en 2018 stonden er 23 foodtrucks/mobiele keukens in het park tussen Rooselveltlaan en Otheense Kreek. Verspreidt over drie dagen hebben we duizenden mensen mogen verwelkomen die genoten van het heerlijke eten, drinken en het vermaak. Zo hadden we keukens uit bijna alle windstreken, draaiden twee DJ’s platen, traden verschillende bandjes en singer/songwriters op, er was straattheater van De Mobiele Eenheid en het hele weekeinde boden we aan winnaars van Kunstbende Zeeland een podium.

Ook in 2019 hebben we op 10, 11 en 12 mei het foodfestival georganiseerd. Deze keer stonder er 15 foodtrucks. Weer in het park tussen Rooseveltlaan en Otheense Kreek. Het was weer een prachtig weekeinde met duizenden blije bezoekers, lekker eten & drinken en veel vermaak.

Wil je op de hoogte blijven van 'Van die dingen die gebeuren'? Volg dan facebook.com/vdddg/ of www.vandiedingendiegebeuren.nl.

Hieronder zie je impressies van de festivals in 2016, 2017, 2018 en 2019.

Blijf op de hoogte

 

 

De Ketchupfabriek en jouw privacy.